El Nàstic presenta la tercera equipacio tan esperada

El Nàstic ha presentat la tercera equipació de la temporada 2017-18. La nova samarreta, basada en la bandera de Tarragona, presenta un disseny degradat mentre que els pantalons són totalment grocs i les mitgetes de color negre amb el segell Hummel de color blanc.

PUBLICITAT

El president del club, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de donar a conèixer la vestimenta que correspon al disseny guanyador realitzat per Enric Solè. Xavi Molina i Daisuke Suzuki han estat els jugadors del primer equip que han lluït la nova equipació per presentar-la davant de les més de 50 persones que s’han donat citat al Teatre del Serrallo.

Josep Maria Andreu ha explicat que amb aquesta iniciativa “buscàvem una cosa diferent, que la tercera equipació identifiqués el sentiment de la gent del Nàstic amb Tarragona”. També ha reconegut que la nova samarreta continuarà sent la tercera equipació la pròxima temporada. Un cop finalitzi el curs 2018-19, es realitzarà un de nou.

La nova samarreta es posarà a la venda aquest dimecres. El preu general serà de 65 euros mentre que els socis del Nàstic gaudiran d’un 10% de descompte. L’entitat grana també ha aprofitat l’acte per presentar “El petit conte del Nàstic”,  amb textos d’Enric Pujol i il·lustracions de Marta Contreras.

PUBLICITAT