#TGNINFO El comerç petit intenta aguantar entre les grans marques

Cada cop es veuen menys tendes petites i familiars al centre de Tarragona. Passejant per la Rambla Nova es pot observar que la majoria de locals formen part de grans marques o multinacionals. Els comerciants de la ciutat asseguren que és difícil mantenir-se, tot i que alguns defensen que tenen bons resultats. I també diuen que “la falta d’aparcament pels cotxes i el preu a l’alça dels pàrquings dificulten que la gent vagi a comprar.”

PUBLICITAT

Nou capítol d’incivisme a les restes arqueològiques a Tarragona. Algú ha pintat grafitis a diferents punts de la muralla. Una de les pintades ha estat a un carrer interior de la muralla, a l’alçada del passeig Torroja. Les pintades són en anglès, i ja s’ha començat a netejar, unes tasques que ascendiran a 400 euros.

La Demarcació de Tarragona segueix tenint un problema amb el nombre d’accidents mortals a la N-340. Tot i això el nombre de víctimes mortals per accidents de trànsit ha disminuït aquest 2017, mentre que a Catalunya ha pujat. A Tarragona s’ha passat de les 44 víctimes que hi va haver el passat 2016 a 29 el 2017. Si ho comparem amb el 2010, també ha baixat el nombre, ja que aquell any n’hi va haver 58.

Es complica la incorporació del davanter Àlvaro Vázquez al Nàstic de Tarragona. El problema és el cost de la fitxa del jugador, ja que l’Espanyol no vol pagar la part de fitxa que té i el Nàstic no ho pot pagar tot.
D’altra banda el club grana ha decidit premiar la fidelitat dels socis. Per això 1.892 socis podran recollir gratuïtament un segon abonament entre el 8 i 19 de gener.

PUBLICITAT