#TGNINFO: Els treballadors de Joan XXIII fan balanç de les vacances

Acabades les festes de Nadal, els treballadors de Joan XXIII fan repàs a com ha estat el servei hospitalari aquests dies. Ha estat marcat pel col·lapse a urgències, amb persones en llits als passadissos i la manca de personal en general. Ja van fer saber les seves crítiques a mitjans de desembre i ara analitzen si les seves advertències s’han arribat a complir.

Mor Pere Ventura, històric dels Xiquets de Tarragona

Els Xiquets de Tarragona han informat de la mort d’un dels castellers històrics de la colla. Pere Ventura tenia 47 anys, va traspassar aquest diumenge. La colla ha recordat a Ventura, veterà dels matalassers i, tal com expliquen, membre d’una nissaga castellera que ja venia de la Nova de Sant Magí. L’enterrament tindrà lloc aquest dilluns a les 17h a l’església de Sant Pere i Sant Pau.

Els veïns d’Icomar guanyen el concurs de pessebres

L’associació de veïns d’Icomar ha guanyat el concurs de pessebres organitzat per l’Associació Pessebrista de Tarragona, seguits pel Museu Bíblic Tarraconense i la Confraria de Sant Magí. El d’Icomar havia inclòs elements de la Tàrraco romana, com el Pont del Diable, però també altres edificis històrics, com la catedral. L’exposició encara es pot visitar, al número 105 de la Rambla Nova, fins el proper 14 de gener.

Lleuger augment de l’ocupació hotelera per Nadal

L’ocupació hotelera ha augmentat lleugerament respecte l’any passat. Així com per Nadal, la ocupació del 2016 va ser del 60%, enguany ha estat del 65%. Per cap d’any, les xifres han estat similars, prop del 85%. La temporada més alta a la COsta Daurada és l’estiu, però també es registren bones xifres habitualment per les dates de Nadal.

Rayo Vallecano 2 – 3 Nàstic de Tarragona

El Nàstic de Tarragona s’ha imposat a l’Estadi de Vallecas i estrena el 2018 de la millor manera possible. Els gols de Maikel Mesa i Manu Barreiro, que ha marcat en dues ocasions, han fet que els tres punts volessin cap al Nou Estadi.

Hospital Joan XXIII
PUBLICITAT