Augmenta el nombre de persones joves i catalanes sense sostre

Cada vegada hi ha més persones joves i de nacionalitat espanyola sense sostre. La fundació Bondia, que ofereix refugi i menjar a les persones que viuen al carrer, ho ha detectat. Ara, una quarta part dels seus usuaris és català i jove, i una altra quarta part de la resta de l’estat espanyol. Una dada impensable quan van obrir portes fa 11 anys.

Un 2018 políticament difícil

L’entrada del 2018 políticament no ha estat fàcil. Amb unes eleccions anòmales, uns resultats que segueixen dividint el país en dues ideologies clares, i la data límit del 17 de gener per formar govern. A Ràdio Ciutat de Tarragona analitzem la situació amb l’advocat Ramón Setó i altres convidats d’arreu de Catalunya.

Canvi de data del Concurs de focs

L’ajuntament de Tarragona ha endarrerit una setmana el concurs de focs artificials de Tarragona, per tal de que no coincideixi amb la celebració dels Jocs Mediterranis ni amb les festes de Sant Pere del Serrallo. Els focs se seguiran celebrant a la platja del Miracle, com és habitual.

Nova Marató de Donants de Sang

Aquest dimarts es presenta la Marató de Donants de Sang, un dia de solidaritat que acostuma a comptar amb un àmpli suport per part dels tarragonins. I és que la donació de sang és una responsabilitat que els tarragonins comparteixen, fent que, per exemple, la marató de Santa Tecla, sigui la data que més sang es dona en un sol dia de tota europa.

El Nàstic fitxa a Javi Márquez

El Nàstic de Tarragona ha anunciat la tercera incorporació del mercat d’hivern. És la de Javi Márquez, que arriba per reforçar el centre del camp, com també ho va fer Matilla. Actualment el jugador té 31 anys, però té una dilatada experiència a Primera Divisió, passant per equips com l’Espanyol, el Mallorca, l’Elche o el Granada. La seva última aventura ha estat al Cosmos de Nova York.

PUBLICITAT