La Prèvia del Nàstic-Mallorca B (jornada 33)

Tot i que és una obvietat perquè amb 65 punts a la classificació la promoció d’ascens està assegurada, el Nàstic la pot certificar contra el Mallorca B. Si guanya diumenge a les 12h. al filial mallorquí serà matemàtic i s’haurà fet el primer pas de la temporada a cinc jornades del filial.

L’entrenador, Vicente Moreno, és ambiciós, perquè creu que cal destacar una classificació tan matinera però reconeix que des de fa setmanes l’objectiu està en una altra cosa.

Durant la setmana s’ha parlat molt d’aquesta possibilitat de fer matemàtica la promoció, però també del campionat de lliga i de convertir-se en el millor Nàstic de la història a Segona B si fa més de 75 punts. A Moreno no li acaba d’agradar perquè creu que parlant del futur es parla poc del rival.

I és que una vegada més l’entrenador del Nàstic ha elogiat el rival, el Mallorca B. Arriba a Tarragona en mala dinàmica perquè ha perdut els últims quatre partits. El darrer a casa 2-5 contra el filial de l’Elx. A més, fora de casa només ha guanyat un partit, el 12 d’octubre al camp del Zaragoza B. El seu balanç de visitant es completa amb set empats i vuit derrotes. Vicente Moreno no se’n refia.

Per aquest partit es manté la baixa del lesionat Gerard Valentín, mentre estan sancionats Rayco i Cristóbal. Tot apunta a que Marc Martínez i Luismi podrien tornar a ser titulars. I també Marcos en el lloc d’Azkorra. Moreno ja ha avisat que en aquestes últimes sis jornades de lliga gestionarà els minuts de tots els jugadors de la plantilla.

En la roda de premsa prèvia al partit, Vicente Moreno també s’ha referit al joc. Ha estat clar i sincer a l’hora de valorar el joc de la primera volta comparat amb el que s’ha vist a l’últim partit.

L’àrbitre del Nàstic-Mallorca B serà Ángel Hernández Lorenzo del col•legi de La Rioja. Aquesta temporada ha dirigit 11 partits i només hi ha hagut una victòria visitant. La temporada passada va xiular el Nàstic 3-Huracán 1 i el Nàstic 1-Olot 1 i l’anterior el Nàstic 1-Prat 0.