#TGNINFO Maricel viurà a la República Txeca amb la seva mare

Maricel, la filla del tarragoní Antoni Miquel, ja està de camí a la República Txeca, on viurà amb la seva mare. El pare i els amics han intentat evitar que fos així per vies legals i negant-se a entregar la nena contra la seva voluntat. Finalment, aquest divendres ha marxat a Barcelona, acompanyada dels mossos d’esquadra i del seu pare, per reunir-se amb la mare. El jutjat va fallar a favor de la mare, concedint-li la custòdia, però el pare s’havia negat a entregar la nena d’11 anys argumentant que havia patit situacions de maltracte i que la petita es negava en rotund.

Obre les portes el Centre d’Art

El Centre d’art ha obert definitivament les portes amb la inauguració del Tinglado 2 com a espai permanent d’exposició d’art contemporàni. Ho ha fet amb una videoperformance anomenada Cos Social i a càrrec de Joan Morey. Aquest espai servirà per acollir exposicions i propostes creatives de renom, com la del mallorquí que l’ha inaugurat, guanyador del premi de videocreació de  la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica i LOOP Barcelona.

Calen millores del servei d’ambulàncies

La CGT denuncia la dexadesa de l’administració respecte al servei d’ambulàncies. El sindicat assegura que ningú es fa responsable de la manca de vehicles, i que és una problemàtica que s’arrosega des de fa temps. Diuen que els temps d’espera estan lluny de ser els aconsellables, el que podria suposar situacions de risc pels pacients.

I Congrés del Canvi Climàtic

Aquest divendres ha finalitzat el primer congrés del canvi climàtic de Catalunya, realitzat a Tarragona els últims tres dies. Personalitats d’arreu del món s’han reunit a la URV per debatyre sobre quins són els principals efectes del canvi climàtic, que es pot fer per reduïr-los i quin tipus de societat permet l’equilibri entre el progrés i la cura del medi ambient.

Obertura de la grada Preferent Superior

El Nàstic de Tarragona ha anunciat l’obertura de la grada de Preferent Superior pel derbi, segons ha informat el club, davant la gran demanda d’entrades pel partit de diumenge contra el CF Reus Deportiu. De fet, a Preferent Inferior i als Gols encara queden localitats, però el club té previst que amb els carnets de fidelitat i el que resta de dia s’acabin esgotant.

PUBLICITAT