#TGNINFO La Diputació es mostra disposada a fer un prèstec pels Jocs Mediterranis

La Diputació de Tarragona està disposada a fer un préstec als Jocs Mediterranis si encara falta partida pressupostària per poder realitzar-los o construir totes les infraestructures. Així ho ha explicat el President de la Diputació, Josep Poblet, qui ha assegurat que, en cas que els diners es retornin, poden dedicar una partida pressupostària.

PUBLICITAT

Escolta-ho aquí

La Muntanyeta vol traslladar-se a Bonavista el 2019

Segueixen avançant les obres de l’edifici blanc de Bonavista que ha d’acollir la nova residència per persones amb paràlisi cerebral La Muntanyeta. Es tracta d’una residència amb 60 places concertades i un centre ocupacional de 50. Segons Victòria Pelegrí, gerent de l’entitat, amb aquesta construcció “es donarà resposta a les llistes d’espera” que tenen fa molt de temps i permetrà “tenir uns espais sostenibles.”

Pelegrí ha explicat que “l’objectiu és finalitzar les obres el primer trimestre del 2019.” Pel que fa al trasllat els agradaria que fos el darrer trimestre del mateix 2019.

Escolta-ho aquí

Els Jocs compten amb 8.384 voluntaris

Unes 8.384 persones estan inscrites a la base de dades de voluntaris pels Jocs Mediterranis, però compten que el resultat final sigui entre 3.500 i 3.600. La diferència neix de les persones que s’han apuntat en els últims cinc anys i que potser ara ja no poden o volen ser voluntaris. Consideren que és una bona xifra, que permetrà cobrir totes les seus en tot moment.

Escolta-ho aquí

Pendents de la destitució de Rodri

Pel que fa al Nàstic de Tarragona podeu seguir tota l’actualitat que succeeixi aquest dilluns a través de la nostra web en directe, a dos quarts de nou també per TAC 12 de la mà de Jesús Sarmiento. Recordem que, en principi, s’ha d’anunciar la destitució de Rodri que serà substituït per Nano Rivas.

 

PUBLICITAT