La Budallera 04: El naufragi al Molinón provoca el judici final a Rodri

Benvinguts a una nova edició de la Bulladera, el nou espai radiofònic que Ràdio Ciutat de Tarragona i Nàstic.cat han creat conjuntament per ampliar l’oferta temàtica del Nàstic pels oients i els lectors dels dos mitjans respectivament.

Foto: la Liga
PUBLICITAT

En aquesta ocasió ens centrem en el partit del passat diumenge contra l’Sporting de Gijón, encara que l’actualitat del club passi per la destitució de Rodri i l’arribada de Nano com a nou entrenador. De fet, el que analitzarem serà el detonant que va provocar el comiat del fins ara màxim responsable de la banqueta amb la derrota per 2 a 0 al Molinón.

El primer que fem per explicar la derrota en el derbi del Camp de Tarragona és viatjar cap a l’Hemisferi Grana de Gerard Canyelles.

Després, analitzem i jutgem l’actuació individual dels catorze jugadors que van intervenir en el partit i a l’entrenador i les seves decisions. Ho fem de la mà del seu autor, el Víctor Chillón.

Finalitzem amb un altre de les seccions d’anàlisi, el semàfor, on enlluernem als jugadors, al tècnic i fins i tot alguns conceptes amb el color vermell, ambre i verd. Qui ens ho explica és Marc Marruecos.

PUBLICITAT