El Nàstic tanca un mercat de fixatges mogut

El mercat de fixatges queda oficialment tancat. El Nàstic ha estat un dels clubs més actius durant els darrers dies, especialment en aquest últim. La direcció esportiva encapçalada per Emilio Viqueira ha treballat a marxes forçades per posar el millor planter possible a disposició del nou entrenador, Nano Rivas.

PUBLICITAT

En l’apartat de fixatges, els grana han tancat la incorporació de Julio Pleguezuelo, cedit per l’Arsenal, i el retorn de Fali. El migcampista torna a Tarragona després de dues temporades i mitja militant al filial del FC Barcelona en forma de cessió. Els dos han estat els últims reforços en arribar a Can Nàstic després dels ja coneguts de César Arzo (Kairat Almaty), Javier Matilla (lliure), Javi Márquez (New York Cosmos), Dumitru Cardoso (Alcorcón) i Álvaro Vázquez (Espanyol).

Pel que fa a les sortides, Bruno Perone i Juan Delgado han estat els últims en abandonar la disciplina tarragonina. El primer ha posat rumb al Real Zaragoza mentre que el segon jugarà cedit al Club Deportivo Tondela de la lliga portuguesa, on hi jugarà cedit el que resta de temporada i la següent.

El central brasiler i l’extrem xilè són els dos últims jugadors en afegir-se a la llista de baixes que formen Carlos Blanco (Real Betis B), Wilfried Zahíbo (New England Revolution), Eddy Silvestre (Alcorcón), Álvaro Bustos (Mallorca), Sandro Toscano (Melilla), Stèphane Emana (Atlético de Madrid B) i Carlos García, que jugarà cedit al Jumilla després de passar per la UD Logroñés.

PUBLICITAT