Enyorant la millor versió de Jean Luc

La figura de Jean Luc Assoubre s’ha anat diluint any rere any d’ençà de la primera temporada a Segona Divisió on l’equip quasi qualla l’ascens.

PUBLICITAT

El petit ivorià de la casa, que ja és un dels jugadors més experimentats de la plantilla juntament amb Xavi Molina, ha perdut definitivament el protagonisme en un equip on només Dongou, per raons òbvies de la lesió, Perales, Pol Valentín i Bernabé han jugat menys que ell.

Les estadístiques de Jean Luc ho evidencien encara més

La primera temporada va aparèixer en 33 partits, molts d’ells de titular, va acumular 2.251 minuts i només 9 absències.

L’any passat va aparèixer en 23, que representen 1.047 minuts, i ja va incrementar les absències a 19.

Les dades d’aquest any mostren que l’extrem africà ha perdut tot el crèdit que tenia. 8 aparicions, només quatre de titular, 435 minuts i 20 absències entre lesions i decisions dels mateixos entrenadors.

El seu cas és digne d’estudi, i les lesions i la seva irregularitat l’han condemnat. El passat dissabte al Miniestadi, Jean Luc va estar a punt de ser un dels canvis escollits, però les molèsties de Fali ho van evitar. El Nou Estadi enyora la seva millor versió. Ara, l’ivorià comptarà amb 14 oportunitats per revertir aquestes estadístiques i demostrar que el seu potencial es manté encara ben viu.

PUBLICITAT