#TGNINFO Una sentència del TSJC anul·la el POUM

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha emès una sentència contra la Direcció General d’Ordenació del Territori i Urbanisme de l’any 2013. En altres paraules la sentència anul·laria el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Tarragona (POUM).

????????????????????????????????????
PUBLICITAT

Escolta-ho.

Comencen les obres de millora del Parc de la Ciutat

Comencen les obres de millora als accessos del Parc de la Ciutat. Les quatre entrades al parc han patit els efectes de la climatologia i del pas de les persones, així que, durant un mes i per 60.000 euros es millorarà el camí, es renovarà el mobiliari urbà i es canviarà la jardineria.

Loquillo torna a Tarragona

Loquillo tornarà a Tarragona. El conegut cantant de rock farà parada a la Tàrraco Arena Plaça el 6 de juliol. D’aquesta manera portarà els seus temes més mítics a la ciutat i farà un repàs a tots els seus anys de carrera. Recordem que no és primer cop que ve, ja ha actuat en altres ocasions a la TAP.

Dumitru i Álvaro Vázquez ja entrenen

El Nàstic de Tarragona segueix preparant el partit contra el Granada d’aquest dissabte. La novetat és que Dumitru i Álvaro Vázquez ja han començat a entrenar separats del grup, per tant tot fa pensar que el seu retorn és pròxim.

Escolta-ho

PUBLICITAT