#TGNINFO Es presenta un estudi sobre les dones en el món casteller

Aquest dissabte l’Antiga Audiència ha acollit la jornada “castells des d’una perspectiva de gènere.” S’han presentat els resultats d’un estudi realitzat en aquest àmbit per membres del CEPAC i des de l’Observatori d’Igualtat de la URV.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

L’Esplai la Grapadora pateix pel seu local

L’Esplai la Grapadora fa nou anys va tirar endavant un projecte de lleure laic. La majoria de les seves activitats les porten a terme des d’un local situat a l’Avinguda Catalunya, un local que compartien amb l’Associació de Veïns Tàrraco que actualment s’ha dissolt. Arran d’aquesta dissolució els encarregats de l’esplai van anar a l’Ajuntament per presentar tota la documentació i demanar el local. La seva sorpresa va ser que des del consistori se’ls va informar que aquell espai ja no estava disponible.

Escolta-ho.

Els tres tombs arriben a Tarragona

El centre de Tarragona s’omplirà de carros i cavalls aquest diumenge amb motiu dels tres tombs. Més de 150 cavalls i 170 carros pujaran per la Rambla Nova fins a dalt del Balcó del Mediterrani i faran la volta.

Escolta-ho.

El Nàstic aconsegueix els tres punts de Granada

El Nàstic de Tarragona ha aconseguit tres punts molt valuosos de Granada. Els granes s’han imposat per 0 a 1 al Granada en un partit més defensiu que ofensiu. El gol ha arribat d’una jugada molt bona d’Omar Perdomo que ha aconseguit entrar a l’àrea i xutar fent pujar el marcador.

Escolta-ho.

PUBLICITAT