Cremen fotos de Felip VI per celebrar la sentència d’Estrasburg

Fotografies del Rei Felip VI han estat cremades, aquest dissabte al vespre, en una concentració que ha volgut celebrar la sentència del Tribunal Europeu dels Drets Humans, en què afirma que no hi ha incitació a l’odi en la crema d’imatges del monarca. L’acció, convocada per l’esquerra independentista, ha aplegat una cinquantena de persones a la plaça de la Font.

Foto: CDR Eixample

Les reclamacions per unes pensions dignes arriben a Tarragona

PUBLICITAT

La marea pensionista ha omplert la plaça Corsini de Tarragona. Unes 2.500 persones s’han manifestat, aquest migdia, per reivindicar unes pensions dignes, tal com s’ha fet en nombroses ciutats d’arreu del país. Els pensionistes consideren que el que cobren és indigne i ridícul, i demanen que s’apugin les pensions més d’un 0,25%, que és el darrer increment.

Escolta-ho aquí

700 persones participen a la plantada al riu Francolí

Tarragona ha celebrat la setena plantada popular al riu Francolí, on s’hi ha plantat més de 1.400 arbres. Enguany, s’ha fet al marge dret que és el que estava més degradat. Com a novetat, a banda de plantar arbres, els més de 700 participants també han fet tasques de manteniment a les zones de les plantades anteriors.

Escolta-ho aquí

L’Antiga Audiència s’omple per veure els ‘Curts de Llet’

Els alumnes d’audiovisuals de l’Institut Pere Martell van presentar, aquest divendres al vespre, els seus treballs de final de curs. Ho van fer amb una Antiga Audiència plena de gom a gom per veure els documentals dels ‘Curts de Llet’. La festa va acabar a la Capsa de Música amb un concert del grup Novena Senda.

Escolta-ho aquí

El SPiSP no aconsegueix superar a un Teruel líder

El club vòlei Sant Pere i Sant Pau ha disputat el seu darrer partit a casa de la Superlliga sense poder sumar punts a la classificació. Els del barri tarragoní han caigut davant d’un Teruel que manté el lideratge amb 59 punts. La setmana vinent serà l’últim partit de la competició, que disputaran a la pista de l’Unicaja Almería.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT