Pau Ricomà és escollit alcaldable d’Esquerra per Tarragona

Pau Ricomà ha estat escollit un cop més com a alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya per les eleccions municipals del 2019. En concret Ricomà ha rebut el suport del 97% de la militancia republicana de la ciutat.  El ja alcaldable per Esquerra ha agraït el suport dels seus companys de partit i ha assegurat que Tarragona necessita un futur amb ideals republicans.

PUBLICITAT

Escolta-ho

S’inaugura l’estadi d’atletisme de l’Anella Mediterrània

Noves inauguracions en motiu dels Jocs Mediterranis. Avui és el torn de l’estadi d’atlestisme de l’Anella Mediterrania. Amb un pressupost de 2,6 milions d’euros, que ha aportat el Consejo Superior de Deportes i la Diputació de Tarragona, s’ha remodelat  de forma integral la pista, les graderies i els serveis auxiliars, com els vestuaris, el magatzem o la il·luminació.

Escolta-ho

Comença el Festival JaVeus

El Festival JaVeus dóna el tret de sortida a Tarragona des d’aquest dissabte i fins el 19 de maig, amb un cap de setmana amb dos espectacles de renom.  Els concerts de Harrison Ford Fiesta i de Donallop.

Escolta-ho

El Nàstic, a per la segona consecutiva a casa

I el Nàstic de Tarragona es ultima els detalls per rebre la visita del Valladolid al Nou Estadi demà al migdia. Un partit que podreu seguir en directe des de Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de dos quarts de dotze del migdia.

Escolta-ho

PUBLICITAT