La plantilla entén el missatge

17172292239_e5319452c4_z

PUBLICITAT

La plantilla del Nàstic ha après la lliçó. Si no s’està al 100% qualsevol rival et pot guanyar o, fins i tot golejar. Els mateixos jugadors ho reconeixien just després de perdre a Xàtiva i la voluntat és que les dues últimes jornades de lliga serveixin per agafar el to de la promoció d’ascens.

Un dels millors al camp de l’Olímpic va ser Xisco Muñoz que,  a més, va marcar el primer gol amb la samarreta del Nàstic. Era sincer després de la desfeta.

 

Molt similar era la reflexió de Luismi, que repetia titularitat. No hi ha excuses.

 

A la gespa les coses es veuen clares i ara s’hauran de rectificar i a la llotja també. Josep Maria Andreu no donava cap mena d’importància a la derrota sempre que tothom tingui clar que per aconseguir l’ascens el rendiment ha de millorar.

 

A Xàtiva va veure el Nàstic un dels herois que va jugar amb el Nàstic a Segona B, Segona A i Primera Divisió: Abel Buades. Ara juga a l’Almansa de Tercera Divisió i s’ha classificat per la promoció d’ascens. El mig-campista reconeixia que segueix l’equip i té clar que és el favorit a l’ascens.

 

L’actualitat del Nàstic la pots escoltar cada dia a Ràdio Ciutat de Tarragona mitjançant la pàgina web rctgn.cat i l’aplicació per dispositius mòbils. Diumenge, la transmissió en directe.

PUBLICITAT