#CorsiniTGN | Convivium, banquet romà / Banyadors que no es mullen

Plaça Corsini P.132-T.02 (24/04/18) | Us parlem del ‘Convivium’, la recreació d’un gran banquet romà, i dels innovadors banyadors tarragonins que repel·leixen l’aigua.

PUBLICITAT

El proper 30 d’abril Tarragona té una gran cita, un gran banquet romà, ‘El Convivium’, que arriba a la seva 3a edició com a tret de sortida a les jornades gastronòmiques ‘Tàrraco a taula’ en el marc del Festival Tàrraco Viva. El president de l’Associació Tàrraco a Taula, Carlos Segarra, ens ha parlat de com eren aquests banquets romans i quin tipus d’escenificació ens trobarem, així com els plats previstos per traslladar-nos als sabors i paladar d’època romana.

D’altra banda, us imagineu banyar-vos a la platja o piscina i poder fer altres plans seguidament sense haver-vos de canviar el banyador mullat? És possible amb els banyadors que repel·leixen l’aigua, creats a Tarragona pel jove Raül Yuste i amb els quals ha guanyat la 3a edició dels premis Tarragona Open Future. Avui ens visita per parlar-nos d’aquesta innovació i com va sorgir la idea per la qual ja s’han interessats altres països.

PUBLICITAT