#TGNINFO Tarragona participa en el Festival Simfònic

Aquest dissabte han sonat 100 concerts simultàniament arreu de Catalunya en el marc del Festival Simfònic. En el cas de Tarragona han sigut tres els espais on s’ha pogut gaudir d’una petita part d’aquests concerts a l’uníson.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

La Passarel·la del Miracle s’inaugurarà aquest juny

La passarel·la del Miracle es podria estrenar del 18 al 20 de juny. Així ho ha assegurat el president del Port, Josep Andreu. En un principi s’havia de finalitzar abans d’abril, però l’endarreriment dels terminis n’ha ajornat l’estrena. Andreu explica que la idea principal era inaugurar-la abans dels Jocs Mediterranis.

Escolta-ho.

Uns 3.600 esportistes inscrits als Jocs Mediterranis

Tarragona segueix acabant els preparatius per als Jocs Mediterranis i el divendres es tancava la llista d’esportistes que hi participaran. En total hi ha 3.622 esportistes inscrits, segons l’organització un rècord de participació, tot i que inicialment n’esperaven més de 4.000.

El 9 de juliol el Nàstic torna a la feina

El Nàstic de Tarragona ja té calendari de preparació per encarar la pròxima temporada. Els de Gordillo tornaran a la feina el 9 de juliol. Una pretemporada on la plantilla grana s’exercitarà al Complex Esportiu de Salou en les seves tres primeres setmanes. Del 30 de juliol al 5 d’agost, els tarragonins realitzaran el primer ‘stage‘ a la Garrotxa, a la Vall d’en Bas.

Escolta-ho.

PUBLICITAT