La campanya ‘Respecta’m’, per la prevenció de conductes sexistes, s’impulsarà als Jocs Mediterranis en 5 idiomes

L’Ajuntament de Tarragona desplegarà tot un seguit d’accions durant la celebració dels Jocs Mediterranis del 22 de juny a l’1 de juliol per evitar conductes sexistes i assetjament sexual en el marc de la seva campanya ‘Respecta’m’.

campanya respectam jocs mediterranis
PUBLICITAT

El material informatiu arribarà als gairebé 4 mil esportistes, tant homes com dones, i al cos tècnic dels 26 països participants en cinc idiomes: el català, el castellà, l’anglès, el francès i l’àrab.

Diversos espais de l’anella olímpica i les diverses seus comptaran amb lones i panells informatius així com vinils als vestuaris. També s’emetran vídeos abans de les competicions i es repartiran polseres.

Suport del Komando Nits Q i els voluntaris

Per la seva banda el Komando Nits Q ha programat un seguit de sortides informatives i repartiran material divers sobre la campanya. La seva tasca anirà recolzada pels voluntaris que també rebran formació per poder-ne informar.

La consellera de Polítiques d’Igualtat, Ana Santos, ha remarcat que es tracta de la primera competició esportiva d’aquestes característiques que compta amb una campanya així. La presidenta de la Fundació Tarragona Smart City, Begoña Floria, que junt amb el Ministeri d’Igualtat i la Generalitat en donen suport, ha explicat que accions com aquesta són primordials en una ciutat smart com Tarragona.

PUBLICITAT