El Huesca cedeix 305 entrades al Nàstic

FUTBOL LIGA ADLANTE TEMPORADA 2010/11

PUBLICITAT

Les dimensions reduïdes de les graderies del camp del Alcoraz (5.392 localitats) han fet que el Huesca hagi cedit, de moment, només 305 entrades al Nàstic pel partit de diumenge (18h.). Si hi ha més demanda que entrades, el club ha anunciat que farà un sorteig dijous vinent.

El Nàstic ha comunicat que de les 305 entrades que cedeix el conjunt aragonès, 50 són pel club per compromisos de patrocinadors i plantilla, 55 per les penyes i 200 pels socis. Per aconseguir una d’aquestes 200 entrades que costen 23 euros cal fer la sol•licitud al local de la Federació de Penyes fins dijous a les 20h.

Si hi ha més sol•licituds que entrades, el mateix dijous es faria un sorteig a les 20.15h. El club ha remarcat que només el socis podran adquirir alguna de les entrades pel partit de diumenge. I dues com a màxim.

El president Josep Maria Andreu, no vol que el tema de les entrades enrareixi l’ambient com va passar la temporada passada a Llagostera.

 

El Huesca també ha anunciat que si divendres a la tarda queden entrades disponibles perquè els seus socis (que també paguen) no han retirat tot l’aforament li comunicaran al Nàstic i, per tant, hi haurà més entrades disponibles per afició visitant. El Nàstic ja ha anunciat que cedirà 395 entrades al Huesca pel partit de tornada que corresponen a la zona del corner entre Gol de Mar i Preferent.

D’altra banda, pel partit de tornada els socis del Nàstic hauran de retirar una invitació per poder accedir al partit que es jugarà diumenge 31 de maig a les 12h. o les 18h. en funció de les necessitats de televisió. La invitació és gratuïtat però s’ha de retirar per qüestions de seguretat abans de dimecres 27 de maig. Si no es recull la invitació es vendrà la localitat.

Les entrades pels no socis costaran 8 euros Gol, 10 Preferent Superior, 12 Preferent Inferior i 20 Tribuna.

La plantilla mentrestant prepara ja al 100% el partit d’anada contra el Huesca. Tots els jugadors estan disponibles excepte Gerard Valentín. Pel capità Xisco Campos serà una eliminatòria especial perquè fa uns anys, quan jugava a l’Écija, el conjunt aragonès el va apartar d’un ascens. Al Partit de Tornada explicava com preparava ell la promoció.

 

El defensa grana també es referia a la doble oportunitat que té l’equip per pujar que ha de fer que els jugadors no mostrin ansietat. Volen solucionar-ho a la primera però no es pot oblidar que sempre hi hauria una repesca.

 

L’entrevista sencera amb Xisco Campos es pot escoltar al Partit de Tornada de Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT