Nova edició de la Nit de la Dansa

Els dijous de juliol el Festival Sota la Palmera els dedica a les nits temàtiques, i aquest dijous 19 de juliol es celebra una nova edició de la Nit de la Dansa, coorganitzada entre TarragonaJove i la jove companyia La Im.perfecta Cia. Servirà per radiografiar el panorama coreogràfic local amb petits tastos de fins a quatre artistes i companyies diferents.

PUBLICITAT

La Nit de la Dansa està precedida pel Laboratori de Lliure Moviment, una experimentació en dansa on s’ofereixen pautes i recursos dirigits a l’exploració corporal pròpia, investigant sobre el propi moviment, sense adaptar ni copiar cap pas establert i fins aconseguir la llibertat de moviment i una expressió corporal individual.

D’altra banda, la Nit de la Il·lustració que s’havia de celebrar el 26 de juliol, ha quedat ajornada fins a la propera temporada d’hivern per afavorir una millor coordinació amb l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona i incorporar-hi el treball dels estudiants d’Il·lustració i sumar-ho al dels altres creadors de la ciutat que treballen en aquest àmbit.

PUBLICITAT