La JOIC tocarà al Teatre Tarragona aquest cap de setmana

La JOIC és una orquestra juvenil semi-professional que avui reuneix al voltant de 80 músics procedents de tot Catalunya, País Valencià i Illes Balears. És una formació gestionada pels propis membres i de manera independent de qualsevol institució.

PUBLICITAT

Aquesta Jove Orquestra Intercomarcal  oferirà 3 concerts aquest cap de setmana, a Tarragona, la Selva del Camp i la Pobla de Mafumet. El diumenge 22 de juliol, a partir de les 20 hores, seran al Teatre Tarragona.

Aquest any també, fidel amb el seu compromís amb els joves, la JOIC tindrà un cop més el plaer d’acompanyar el guanyador del V Concurs per Solistes, que es va celebrar el 28 d’abril i el va guanyar el violinista David Fonseca.

I, a més, aquest dijous 19 de juliol a partir de les 19 hores, l’orquestra realitzarà el Dirigeix-nos, a la la Plaça Verdaguer de Tarragona. Pau Salvadó, membre de la JOIC, ha explicat com anirà aquesta activitat.

La JOIC serà a la plaça perquè tots aquells que vulguin provar de dirigir una orquestra d’aquestes dimensions tingui la oportunitat de fer-ho.

PUBLICITAT