#TGNINFO: Finalitza la segona fase d’intervencions arqueològiques a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil

Han finalitzat les intervencions arqueològiques al solar de l’antiga caserna de la guàrdia civil , a l’actual carrer López Peláez de Tarragona. Aquesta era ja la segona fase d’intervenció en aquest emplaçament,  amb la qual s’ha aconseguit documentar  l’existència d’un edifici d’època romana del suburbi nord occidental de Tarraco. Un cop finalitzada la intervenció arqueològica, ara el Servei Municipal de l’Habitatge de Tarragona  començarà la construcció de l’edifici.

Taxistes tarragonins recolzen la vaga de taxis de Barcelona

PUBLICITAT

Vaga de taxistes amb poca incidència a Tarragona. Només set taxistes dels cent que hi ha a la ciutat han fet la vaga i han anat fins a la manifestació que realitzava a Barcelona. L’Agrupació de Taxis de Tarragona no ha volgut sumar-se a les protestes perquè creu que el problema que tenen a Barcelona amb les aplicacions com Uber encara no té incidència a la ciutat. Vidal Garcia, un dels taxistes de Tarragona que ha anat a la manifestació ha explicat perquè era important sumar-se a la vaga.

El Ballet de Moscou torna amb una doble sessió de ballet

El Ballet de Moscou torna amb una doble sessió de ballet al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. En aquesta ocasió amb El Llac dels Cignes, el divendres del 27 de juliol, i Don Quixot, el dissabte 28 de juliol. Les dues actuacions tindran lloc a les 21h. La companyia del Ballet de Moscou ha trobat a Tarragona un públic fidel i amant de la dansa, i la ciutat s’ha consolidat com a parada permanent de la companyia.

El Nàstic ja coneix el calendari de la propera temporada

Aquest dimarts 24 de juliol la Federació Espanyola de Futbol ha presentat els calendaris oficials de la propera temporada i el Nàstic ja coneix les dates i partits de la temporada 2018-2019. L’equip tarragoní començarà i acabarà la lliga a casa, davant Tenerife i Lugo respectivament. Pel que fa als derbis, el de la primera volta es jugarà a Reus, el cap de setmana del 22 i 23 de setembre, coincidint amb festes de Santa Tecla i Misericòrdia.

PUBLICITAT