Gordillo: “Per circumstàncies encara estem en pretemporada”

Si la falta d’efectius en certes posicions del camp estava complicant el paper de José Antonio Gordillo en aquestes primeres jornades, les lesions estan suposant un altre impediment perquè l’equip comenci a rutllar.

PUBLICITAT

La prèvia matinera d’aquest dimecres abans de jugar divendres davant Las Palmas ha deixat la notícia que ni Josua Mejías, ni segurament el davanter Manu Barreiro hi seran i s’uniran a les baixes de Javi Jiménez i Ramiro Guerra. A banda, hi ha certs dubtes sobre l’estat de Raúl Albentosa, amb dos entrenaments, i encara de Fali.

El quadre és important i el tècnic grana ho sap. L’inici del conjunt tarragoní està sent difícil, però Gordillo matisa que és aviat per treure conclusions i que el Nàstic segueix en pretemporada.

Gordillo també ha analitzat l’evolució del joc de l’equip en aquests tres primers partits. Té clar que el mirall és la primera part davant el Tenerife i vol que l’equip comenci a demostrar que el joc que practica evolucioni.

Preguntat pels possibles canvis, Gordillo ha deixat la porta oberta a què homes com Luis Suárez, Arzo, Abeledo entre altres, puguin ser titulars a les illes.

PUBLICITAT