Els cartells del CDR que demanen ‘xiular’ generen controvèrsia

La iniciativa que ha engegat el CDR Tarragona, per animar a xiular a l’alcalde i els regidors de partits espanyolistes durant Santa Tecla, ha generat controvèrsia. Cartells repartits a la ciutat animen a xiular a Ballesteros, Floría, Martín o Viñuales sota el reclam “Si aquestes festes em veus, xiula’m”. Una portaveu del CDR assegura que és una actuació pacífica.

PUBLICITAT

La primera xiulada organitzada va ser aquest divendres al Toc de Crida. Una acció que no ha estat ben rebuda pels mateixos protagonistes. La consellera de Festes, Begoña Floría, opina que ja hi ha espais on poder-se expressar i fer la crítica pertinent. I considera que la campanya del CDR polititza Santa Tecla.

Tot i haver demanat la dimissió de Ballesteros o Floría pel Cas Inipro, el portaveu d’ERC Pau Ricomà ha tuitat que no es mostra partidari dels cartells que conviden a xiular alguns polítics per Tarragona. En declaracions a Ràdio Ciutat, ha assegurat que dóna suport als objectius del CDR però creu que els adversaris polítics no mereixen una despersonalització.

A través de les xarxes socials, el CDR ha demanat que les xiulades es facin respectant els col·lectius i entitats de la ciutat que organitzen els actes de les festes.

PUBLICITAT