#TGNINFO: La CUP reclama 13 anys de presó per l’alcalde Ballesteros

La CUP que actua com acusació particular del Cas Inipro demana 13 anys de presó per l’alcalde de la ciutat, Josep Fèlix Ballesteros, i 88 anys d’inhabilitació. A més també demana 96 mesos de multa pel batlle. Laia Estrada, Consellera de la CUP, ha assegurat que només han “traduït el que deia el jutge en anys de presó i inhabilitació”.

PUBLICITAT

Escolta-ho

El temporal s’allargarà i continuarà afectant Tarragona

Protecció Civil de la Generalitat manté l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya, l’INUNCAT, per l’episodi de precipitacions que continuarà afectant  el Camp de Tarragona. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, durant el dia d’avui es mantenen les previsions de xàfecs intensos localment acompanyats de tempesta.

Escolta-ho

Jaume López ocuparà el lloc de Jordi Martí com a Conseller de la CUP

Jaume López serà el substitut del Conseller de la CUP, Jordi Martí. Jaume López formava part de la llista de la CUP i ocupava el número 7. Han explicat que entre renúncies personals i tenint en compte l’opinió de l’assemblea han decidit que la persona més adequada era ell.

Escolta-ho

Gordillo (i el Nàstic) s’ho juga tot a Lugo

La situació a can Nàstic de Tarragona és límit. L’entrenador José Antonio Gordillo penja d’un fil i l’ultimàtum del president i la directiva és verídic. L’equip visita aquest diumenge al Lugo, i si el resultat no és positiu serà el darrer partit de l’entrenador grana a la banqueta. Màxima necessitat i màxima pressió, tant per jugadors com pel propi tècnic.

Escolta-ho

PUBLICITAT