#TGNINFO: Alejandro Fernández es el nou president del PP a Catalunya

Aquest dissabte tindrà lloc a Sitges el Congrés del Partit Popular, en el qual es proclamarà a Alejandro Fernández com a nou president del mateix Partit Popular a Catalunya. D’aquest Congrés sortirà també el nou equip de govern que representarà els populars catalans, amb el diputat Santi Rodríguez com a principal incógnita, per saber si repetirà com a secretari general o no.

La Plaça Corsini acull la Fira de la Tardor durant el cap de setmana

PUBLICITAT

La plaça de Corsini de Tarragona acull des d’aquest divendres la Fira de la tardor. Des de les 10 del matí del mateix 9 de novembre, s’està celebrant l’esdeveniment que organitza l’associació de Botiguers de Tarragona i que aplega al centre de la ciutat desenes de parades de venda de productes artesans.

Despreniment a la muralla de Tarragona

La muralla ha patit un petit despreniment a la zona de la Via de l’Imperi. Això ha obligat a la Guàrdia Urbana a abalisar la zona. A més s’han desplaçat dues dotacions de bombers. La Guàrdia Urbana ha observat que queien algunes petites pedres just davant la parada de l’autobús i ha decidit abalisar la zona.

Derbi al Serrallo

El CBT busca aquest dissabte (19 hores) al Serrallo una victòria de prestigi i de moral en el derbi davant el CB Valls. Els blaus, amb la baixa sensible de Pape Mbaye però recuperant a David Fernàndez, volen seguir sumant a casa. El Valls vol provar de sorprendre a Tarragona i sumar la seva cinquena victòria a la Lliga. Berni Álvarez, tècnic dels tarragonins, valora qui dels dos és més favorit.

PUBLICITAT