#TGNINFO El plenari demanar aturar el decret de menjadors

El plenari de Tarragona ha aprovat una moció per demanar al Govern de la Generalitat que aturi el decret de menjadors. En la moció conjunta que han presentat la CUP, ICVEUiA i el PSC han explicat que aquest decret suposa un augment del tiquet del menjador i això suposarà que s’hagin de donar més beques, que els alumnes de secundària es quedin sense dret a menjador i no queden reflectits els centres d’educació especial.

menjador escolar
PUBLICITAT

Escolta-ho.

Exigeixen la readmissió dels treballadors del Museu

No és novetat. Els treballadors del Museu d’Història acomiadats han tornat al ple d’aquest mes de novembre per exigir la seva readmissió. A través d’una moció presentada per la CUP s’ha demanat que es “reconeguin els errors i es corregeixin”.

Escolta-ho.

Les protestes del sector de Justícia arriben a Tarragona

Els treballadors del sector de Justícia han fet vaga arreu de l’Estat per reivindicar que no els retallin els drets laborals. A Tarragona s’ha celebrat una concentració davant la Subdelegació del Govern.

Escolta-ho.

Martín marca estil

L’escriptor Francisco Umbral, els acudits de Carlos Arguiñano i lliçons de positivisme en vena abans de viatjar a la Rosaleda. Enrique Martín Monreal és un dels entrenadors més carismàtics que ha tingut el Nàstic de Tarragona.

Escolta-ho.

PUBLICITAT