#TGNINFO Unes 800 persones participen a la caminada de La Muntanyeta

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona – La Muntanyeta ha celebrat, aquest diumenge al matí, la 10a Caminada Solidària. Uns 800 caminadors s’han aplegat al Balcó del Mediterrani i han començat una marxa fins al centre que l’entitat té al barri de Sant Pere i Sant Pau.

Caminada Muntanyeta
PUBLICITAT

Escolta-ho.

Apareix pintat el cotxe d’Alejandro Fernández

El líder del PP català, el tarragoní Alejandro Fernández ha denunciat que el seu cotxe particular ha aparegut pintat amb una esvàstica pintada amb spray. El mateix Fernández ha reaccionat a través de les xarxes socials, i es lamentava al seu compte de twitter que el dol per la seva família, però que malgrat tot “seguirà defensant les llibertats i les seves idees amb més determinació que mai”.

Escolta-ho.

500 nous arbres per reforestar la Ribera del Francolí

Nova acció per reforestar la conca del riu Francolí. Aquest dissabte al matí, més de 400 persones s’han aplegat a la zona de ribera del barri de Sant Salvador. Els participants han plantat 500 nous arbres que permetran la recuperació ambiental del marge esquerra.

Escolta-ho.

LaLliga Genuine s’ha iniciat a Tarragona

Tarragona ha abanderat l’inici de la segona temporada de LaLiga Genuine. Aquesta particular competició futbolística, on tots els jugadors són persones amb discapacitats intel·lectuals, va iniciar-se gràcies al Nàstic i ara ha tornat als orígens per tornar a demostrar que no hi ha límits.

Escolta-ho.

 

PUBLICITAT