Quim Torra visita a Carme Forcadell a Mas d’Enric

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat aquest diumenge a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell al Catllar, a la presó de Mas d’Enric, quan es compleixen 9 mesos que va entrar a presó.

PUBLICITAT

Torra ha llegit un text on l’expresidenta fa una crida a què el poble català se segueixi comportant com un poble pacífic i cívic. Un text que també ha arribat a les altres presons on hi són els polítics independentistes per via telefònica. Torra, també ha explicat que el 2019 serà l’any de la llibertat.

Amb la presència de l’advocat de Carles Puigdemont, Jaume Alonso Cuevillas i la presidenta de l’Assamblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie, juntament amb centenars de persones. Torra, ha explicat la trobada.

Als voltants de Mas d’Enric s’ha fet un acte organitzat per entitats i partits independentistes sota el lema “Cap dona en l’oblit”, a més, s’hi han fet activitats com una caminada o una cantada de nadales.

El mateix president de la Generalitat visitarà aquest dilluns a Dolors Basses a Figueres, a la presó de Puig de les Basses i el dia de Nadal als independentistes presos a Lledoners.

PUBLICITAT