La segona fase de la Lliga Genuine arranca a Córdoba

El Nàstic de Tarragona Genuine ha posat rumb aquest cap de setmana cap a Córdoba per afrontar la segona fase de la competició, que té com a seus la ciutat andalusa i també La Coruña.

PUBLICITAT

Els granes disputaran tres partits, el primer d’ells contra el Villareral, el València i per últim, el Córdoba. Rafel Magrinyà, tècnic del millor equip de la història del Nàstic, explica l’experiència que viuran alguns components per primera vegada.

Recordem que la inauguració de LaLiga Genuine Santander es va fer al Nou Estadi de Tarragona divendres 16 de novembre i la competició de la primera fase novament es va jugar al Complex Esportiu Futbol Salou.

El Nàstic Genuine, entrenat per Rafel Magrinyà, va guanyar dos partits contra UD Las Palmas (2-1) i Málaga CF (2-0) i va empatar contra l’Albacete Balompié (1-1).

La temporada 2018/2019 LaLiga Genuine Santander presenta dues novetats importants: s’amplien el nombre d’equips participants i també les seus que acolliren les diferents fases de la competició. Als 18 equips que van participar la temporada passada s’afegeixen aquests 12 nous clubs per a formar una lliga de 30 equips.

PUBLICITAT