Gabriel Novaes, opció per a la davantera del Nàstic

La neteja a can Nàstic de Tarragona està sent de les profundes. En qüestió d’hores, els centrals Cadamuro i Josua Mejías han dit adéu al club tarragoní després de la rescissió del central algerià i de la finalització de la cessió del veneçolà.

PUBLICITAT

L’adéu d’aquests dos futbolistes, resten a l’espera del possible adéu també d’Omar Perdomo i Dumitru, dos jugadors sense minuts que no compten per Enrique Martín.

Abans d’ells, Tete Morente, Barreiro, Rocha, Del Moral, Albentosa i Abeledo. 8 baixes i 7 altes, a l’espera que el conjunt grana incorpori un altre davanter i alguna opció d’última hora.

Qui sí ja entrena és el xinès Bernard Sun, que arriba cedit al Nàstic fins a finals de temporada, però que alternarà les sessions d’entrenament amb el primer equip i la Pobla.

Els rumors situen també al brasiler Gabriel Novaes, fitxatge del Barça, en l’òrbita tarragonina, tal com el Diari de Tarragona i Mundo Deportivo avançaven. Davanter procedent del Sao Paulo de 19 anys i amb molta projecció. Els blaugranes volen lligar-lo, però l’haurà de cedir per la seva condició d’extracomunitari i el Nàstic és una opció més que factible.

PUBLICITAT