Interior aborda la seguretat dels municipis del Tarragonès en el Consell d’Alcaldes

El director dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Joan Carles de la Monja, es va reunir ahir a la tarda amb el president del consell comarcal del Tarragonès, Daniel Cid, i els alcaldes dels municipis del Tarragonès per analitzar la seguretat del territori.

PUBLICITAT

En la trobada es va exposar als alcaldes la necessitat que els ajuntaments tinguin realitzats els plànols de delimitacions de les urbanitzacions per prevenir incendis forestals. Es tracta que els consistoris, complint amb la llei pertinent, executin les franges exteriors de protecció contra incendis forestals, per garantir la seguretat de les persones i els béns.

Actualment, dels 22 municipis que té la comarca del Tarragonès, només 6 tenen el plànol de delimitació aprovat definitivament. Tot i així, també hi ha també 8 municipis amb el plànol de delimitació ja redactat i que els falta l’aprovació inicial o la definitiva.

D’altra banda, el director també va informar els alcaldes que el departament d’Interior ofereix als municipis que no disposin de policia local la possibilitat de tenir sistemes de videovigilància.

PUBLICITAT