Tarragona es prepara per commemorar el 8 de març

Aquest dijous ja han començat diferents actes a Tarragona per celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora que és aquest 8 de març.

PUBLICITAT

La Subdelegació del Govern de la Generalitat a Tarragona ha fet una xerrada que portava per títol De la igualtat a la ciència, un repte pendent. La conferència ha anat a càrrec d’Inma Pastor, sociòloga i directora de l’Observatori d’Igualtat de la URV.

D’altra banda durant tot el dia 8 s’han previst diferents activitats. Els sindicats UGT i CCOO han convocat una manifestació al matí a partir de les onze. Des de l’Ajuntament també es farà una lectura d’un manifest unitari.

Araceli Baíllo, coordinadora del grup de treball de psicologia afirmativa LGTB de la Delegació del Col·legi de Psicologia de Tarragona, ha explicat que hem d’educar sense rols de gènere.

L’acte principal i que es preveu més massiu és la manifestació que hi haurà a la tarda a dos quarts de set convocada per la Plataforma 8 de Març. L’any passat ja va ser massiva, i s’espera que enguany ho sigui encara més.

PUBLICITAT