Espaldamaceta, concert de dissabte al ‘Ja Veus’

La formació tarragonina ‘Espaldamaceta’ serà el concert destacat del cap de setmana en el marc del festival de música ‘Ja Veus’. La banda explora noves textures i instruments amb ‘Millor que mai’, el seu nou treball que presentan al Teatret del Serrallo.

PUBLICITAT

José Juan González arriba acompanyat d’Oriol Maymó al baix i als teclats, i de Gerard Joan a la bateria, després de dos anys de silenci. Per primera vegada, aposten per un disc escrit íntegrament en català i format per cançons més curtes i concises. Un treball que fa un pas endavant amb cançons lluminoses que parlen d’amor, del temps i d’un mateix.Tot plegat amb la barreja de caixes de ritmes, teclats i sintetitzadors analògics amb melodies pop.

l Festival Ja Veus arriba al seu tercer any de vida amb activitats per a tots els públics i amb l’objectiu de sorprendre. En total, ofereix 6 concerts i 3 activitats culturals que s’allargaran fins al 12 d’abril, en diferents espais de Tarragona. El cartell el completaran la veu jove de Paula Valls, el renovat Pau Vallvé i el poeta Josep Pedrals.

PUBLICITAT