Descens anímic

Derrota i sentència. El Nàstic de Tarragona cau, una vegada més, al Nou Estadi. Aquesta vegada davant el Màlaga (0-1) i aniquila, quasi definitivament, les minses opcions de permanència que poguessin restar vives.

Un partit realment dolent si valorem el futbol que s’hi ha pogut observar. 90 minuts marcats per les imprecisions, la precipitació, l’excés de mig campisme i les poquíssimes ocasions clares de gol.

Malgrat això, el Nàstic ha estat superior al Màlaga en el global del partit, més pilota i major nombre d’arribades, però l’equip continua mostrant-se completament estèril ofensivament. Els andalusos n’han tret profit, i després de no haver fet absolutament res, ni tan sols trepitjar l’àrea de Bernabé, al minut 73 Dani Pacheco ha anotat el gol de la victòria amb un xut que ha rebotat en la defensa grana i s’ha colat dins la porteria.

Una setmana més, també la mala fortuna s’alia amb el Nàstic a qui no li surt absolutament res. Els tarragonins queden a 8 punts de la permanència a 11 jornades pel final, i la salvació ha arribat a un grau en què ja supera la utopia. La setmana vinent, a la Romareda davant el Real Zaragoza.