Bruno Sokolowicz trenca dimecres les barreres comunicatives a Tarragona

L’Espai Jove Kesse acull aquest dimecres 27 de març de 19h a 21h la 3ª i última jornada del Cicle ‘Comunicant en Jove’ organitzat per Ràdio Ciutat de Tarragona i Joventut Tarragona.

PUBLICITAT

Sota el nom ‘Trencant les barreres comunicatives’, la trobada que ha comptat una vintena d’assistents les passades setmanes ha estat abordant sobre noves eines i noves generacions i es centra en aquesta ocasió en analitzar com i amb quins mitjans es comunicaven els i les joves de generacions passades i quines barreres van trencar. Un apassionant viatge en el temps amb aquells que en el seu dia van reinventar la comunicació, adaptant els mitjans existents per explicar millor les seves inquietuds.

Hi formaran part el periodista i mític presentador de Sputnik, Bruno Sokolowicz, i el locutor professional i coach en comunicació, Eduard Prats.

La trobada va dirigida a entitats, col·lectius i persones joves amb interessos per millorar les eines i recursos emprats per la difusió del seu projecte, centre o iniciativa. Les entrades són gratuïtes amb inscripció prèvia disponible a tarragonajove.org

PUBLICITAT