#TGNINFO Creixen els delictes a Tarragona el 2018

Tarragona veu com els fets delictius creixen durant el 2018. Així s’extreu de la Junta Local de Seguretat celebrada aquest dimarts al migdia, la qual és la última de les reunions d’aquest tipus de l’actual mandat.

PUBLICITAT

En xifres el tres tipus de fets delictius més comuns han estat els furts amb un total de 3.916, els robatoris amb força dins els vehicles que creixen un 30% i les estafes derivades del comerç electrònic que han registrat un augment del 45%. Sembla que la percepció d’inseguretat té cert sentit.

En política el PDeCAT concorrerà a les eleccions municipals sota el nom de Junts per Tarragona.

Dídac Nadal serà el cap de llista, mentre que Cristina Guzmán repetirà com a número 2.

Ha arribat la primavera i l’al·lèrgia al pol·len ja es fa patent a totes les persones que la pateixen.

Tot i que fa relativament pocs dies que ha arribat aquesta estació el temps, la poca pluja i les temperatures elevades que hi ha han fet que la pol·linització al·lèrgica hagi començat “molt fort”.

En esports el somni de l’ascens del Volley Sant Pere i Sant Pau s’allunya

Els tarragonins van perdre per la via ràpida davant el Volei Mediterráneo per 3 sets a zero contra el seu perseguidor immediat i es col·loca tercer a la classificació.

En futbol Alberto Gallego, entrenador del filial del Nàstic, La Pobla de Mafumet, carrega contra els seus jugadors

Després de la desfeta davant l’Europa on el pobletans van perdre per 0 a 4, Gallego assegura estar molt decebut i que els seus jugadors van infravalorar el rival.

PUBLICITAT