Punt final a la 3a edició del Festival Ja Veus

Aquest divendres el Festival Ja Veus ha tancat la seva tercera edició a Tarragona. Una edició que ha gaudit d’un gran èxit de públic i ha estat qualificada d’exitosa per part de l’organització.

Documental NAMRUD
PUBLICITAT

Aquesta darrera edició que ha viscut nou activitats en cinc espais diferents. Tots els actes han tingut una gran acollida i de fet, més d’un, ha vist com les entrades quedaven esgotades hores abans de l’inici. L’organització ja té propostes per l’edició 2020 i veu com el cicle suma més col·laboradors i permet que augmenti en qualitat i quantitat d’actes any rere any.

La Biblioteca Pública de Tarragona va acollir la tarda d’aquest divendres la darrera de les activitats. El documental Namrud (Àustria, 2017) va ser l’encarregat de posar el punt final al cicle, amb una proposta que formava part del projecte El documental del mes de DocsBarcelona. El seu autor, Jowan Safadi, un famós i controvertit músic palestí-israelià que utilitza les seves lletres i cançons a tall de denúncia sobre la situació en aquest territori. L’entrada va ser gratuïta.

PUBLICITAT