El CAT baixa en un 5’8% el consum a l’Ajuntament i Indústries

El Consorci d’Aigües de Tarragona aprova els resultats de comptes del 2018. Enguany hi ha la novetat del nou pla entre el 2018 i el 2021 a la millora de la qualitat i garanties de l’aigua, el reforç de la seguretat i les millores ambientals. El passat 2018, les dades de l’ajuntament i les indústries han mostrat un descens d’un 5,8% respecte a l’any passat. Tot i això, el consum de l’aigua de la indústria, el 15% ha estat reutilitzada. Cal destacar la presència de Meritxell Rogé que ha presidit l’Assemblea des del seu nomenament des de finals d’octubre.

PUBLICITAT

En els dos anys vinents es preveu que es faci una forta inversió prop de 8 milions d’euros per al finançament de diverses actuacions com el projecte de dipòsit regulador a la Urbanització Coto del Rey al Baix Penedès i el projecte de variant traçat i el soterrament dels autoportants.

Finalment també s’ha informat sobre l’expedient tramitat a la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre que actualment l’expedient està pendent de resolució per part del Ministeri per la Transició Ecològica.

PUBLICITAT