La Primavera Musical a Vistabella arriba per l’èxit de l’any passat

Es posa en marxa la segona edició de la Primavera Musical a Vistabella. Gràcies a l’èxit de l’any anterior l’organització duta a terme l’Església del Sagrat Cor de
Vistabella i l’Ajuntament de la Secuita, repeteix l’experiència musical amb cinc concerts diferents. Es durà a terme de l’11 de maig fins al 25 de juny amb la finalitat d’impulsar música de proximitat i qualitat i de donar a conèixer una estructura del modernisme: l’església del Sagrat Cor de Vistabella.

PUBLICITAT

Els concerts aniran orientats a la música vocal amb grups d’actualitat, música antiga, instrumental i de cambra. El primer concert el durà a terme la pianista Laura Ferré amb el seu primer àlbum en solitari ”The French Reverie”. El segon concert serà format per peces a l’estil barber shop.

Finalment els pròxims concerts seran a línia del jazz i del pop folk, primer l’1 de juny amb Olga Pes i després el 8 de juny amb la presència de La Canya d’Or, i clourà el 15 de juny amb la Quinta Essència amb la interpretació de madrigals de Luca Marenzio, tots els concerts seran a les 21 del vespre excepte la Canya d’or que tindrà lloc a les 22 h del vespre.

PUBLICITAT