Márquez: “No permetrem que cap jugador deixi de competir”

Cada vegada resten menys jornades per posar el punt final a aquesta desastrosa temporada. Després de vèncer al Mallorca contra pronòstic el Nàstic viatja aquest cap de setmana a Còrdova per enfrontar-se als andalusos en un duel entre dos equips que ja són de segona b i que es disputaran, en els partits que queden, evitar l’última plaça.

PUBLICITAT

Un dels capitans de la plantilla, Javi Márquez,  assegura que ara toca seguir competint per l’escut i l’afició. No permetran que ningú es deixi anar. El català deixa clar que són on són per mèrits propis i no s’han de buscar excuses. Finalment, quan se li ha preguntat pel seu futur, Márquez no ha volgut mullar-se i ha deixat les valoracions pel final de temporada.

El rival, el Córdoba, es troba en una situació encara més complicada per problemes econòmics. La plantilla no ha cobrat el sou dels darrers tres mesos i part de l’afició andalusa està valorant no accedir a l’estadi i deixar-lo buit a tall de protesta per la situació del club. El partit serà el diumenge, a les 20h, a l’Arcángel.

PUBLICITAT