Ampliar l’Anella Verda pel Llorito i la Budallera, objectiu d’ERC

Esquerra Republicana de Catalunya a Tarragona, amb Pau Ricomà al capdavant, ha presentat la seva proposta d’ampliació de l’Anella Verda pel Llorito i per la Budallera. Ho ha fet aquest diumenge, quan resta una setmana per les eleccions municipals del pròxim 26 de maig.

PUBLICITAT

Precisament, des del Camí Nou de la Budellera, Pau Ricomà ha explicat les intencions del partit. L’alcaldable defineix la zona com a paisatge 100% mediterrani i, assegura, se li ha de donar valor i protagonisme. A la vegada, ha recordat que aquest projecte d’Anella Verda va posar-se en marxa l’any 2007 coincidint amb l’entrada d’ERC a l’Ajuntament, i va paralitzar-se amb la seva sortida l’any 2011.

Per aquest motiu, Ricomà assegura que ara volen anar més enllà i estendre de manera regulada l’Anella Verda al Llorito i la Budellera. El cap de llista d’Esquerra s’ha compromès a modificar el POUM per ampliar aquest espai de protecció que ha descrit com a gran pulmó verd de Tarragona.

El candidat republicà s’ha mostrat contundent i ha afirmat que tenen clar que “és el moment de donar pas a un urbanisme al servei dels interessos de la gent i no de les elits de sempre”.

PUBLICITAT