Un equip guanyador, l’objectiu de Xavi Bartolo

Si el Nàstic volia ADN grana, l’arribada de Xavi Bartolo com a nou tècnic dels tarragonins referma aquesta aposta. El nou entrenador del Nàstic de Tarragona enceta una nova etapa a la Budallera, la quarta, aquest cop com a director de banqueta d’un equip que està cridat a tornar al futbol professional al més aviat millor.

PUBLICITAT

Durant la seva presentació com a tècnic grana ha apuntat que el club i l’afició han de tornar a sentir-se guanyadors i que s’enganxin amb l’equip

Tant ell com el director esportiu, Sergi Parès, són perfils amb passat com a jugadors del Nàstic. Amb tots dos al capdavant, l’aposta del club és que el conjunt grana comenci una etapa amb una ideologia marcada que refermi el caràcter de proximitat del club, sense deixar de costat els èxits esportius.

Provenen tots dos del Reus Deportiu on, més enllà del nefast final institucional, esportivament les coses a la capital del Baix Camp van funcionar.

Amb l’arribada de Bartolo, ara el Nàstic 2019/2020 pot començar a rodar, i amb ell una nova il·lusió per portar al conjunt grana i a la seva afició, una temporada amb més alegries que la passada campanya.

 

PUBLICITAT