Arrenquen la pancarta de “Llibertat presos polítics” de l’Ajuntament

Després de ser penjada el migdia d’aquest dijous, la pancarta de “Llibertat Presos Polítics” col·locada a la façana de l’Ajuntament de Tarragona ha estat arrencada al llarg d’aquesta nit i matinada de dijous cap a divendres.

Twitter: Resistencia Alta Tabarnia
PUBLICITAT

Els responsables haurien utilitzat una perxa per despenjar la pancarta des de sota el balcó per posteriorment endur-se-la. L’acció l’han duta a terme diversos membres unionistes del col·lectiu Resistencia Alta Tabarnia. De fet, ells mateixos ho han publicat a través de les xarxes socials assegurant que avui el consistori desperta “més neutre” i “perquè tots els veïns el sentin com a seu”.

D’aquesta manera, la pancarta reclamant la llibertat dels presos tan sols ha estat unes hores penjada a l’Ajuntament tarragoní. Ara, el consistori haurà de prendre una decisió.

Cal recordar que aquesta no és la primera acció que realitzen membres d’aquesta formació arreu de la ciutat i el territori. Darrerament també han arrencat diversos llaços o estelades a diversos municipis de la zona.

PUBLICITAT