Un nou licor d’herbes fet a Tarragona per gaudir Santa Tecla

Conegut amb el nom “El d’aquí”, el divendres de la setmana passada el celler Bodega Jordà, va iniciar la venda d’aquest producte, que el seu creador defineix com un licor de sabor intens, llarg a la boca, de color groc brillant amb reflexos verdosos que recorden l’oli del Mediterrani. El creador, Eduard Jordà, ens explica perquè va engegar aquesta inciativa, a pocs dies que donin inici les festes majors de Santa Tecla.

PUBLICITAT

L’antiga destil·leria Lehmann, amb gairebé 150 anys d’història i establerta a la ciutat de Tortosa, ha estat l’encarregada de produir-lo. Lehman es va fer famos el segle passat per subministrar la famosa absenta, coneguda perquè la consumien personatges com Picasso o Hemmingway. Ara el licor “El d’Aquí”, vol ser un referent de productes amb quilòmetre 0, ja que està produït a les comarques tarragonines, el ven un celler tarragoní i el compra la gent de Tarragona. 

PUBLICITAT