Especial #CarrerMajor | Reaccions #SentenciaProces

Aquest dilluns tarda hem encetat la setmana amb un programa especial de ‘Carrer Major’ dedicat a la notícia del dia, la sentència del procés per l’1 d’octubre.

PUBLICITAT

La segona hora del programa ha comptat amb diverses veus i protagonistes que han opinat i reaccionat a la sentència judicial. Ha estat el cas d’Adrià Aragonès, president de l’ANC de Reus; Rosa Maria Codines, presidenta d’Òmnium Cultural del Tarragonès; Salvador Mestre, president dels Advocats de l’1 d’Octubre; i Josep Andreu, alcalde de Montblanc que va fer vaga de fam solidària.

D’altra banda, a la tercera hora hem parlat amb Josep Maria Grau, professor de la URV doctorat en Antropologia i Comunicació, que ha elaborat la tesi “Les xarxes d’influència i de construcció d’Opinió Pública a Twitter. El cas del procés d’independència de Catalunya: des de l’anunci de la Llei del Referèndum fins als fets d’octubre”. També amb Carmina Blay, alcaldesa de Montbrió del Camp i directora dels Serveis Territorials de Joventut a Tarragona; i Jordi Molinera, coalcalde d’Altafulla i secretari de l’Associació de Municipis per la Independència a més de testimoni al Judici del Procés.

PUBLICITAT