El TGN Bàsquet derrota el Reus Ploms (60-30)

Victòria contundent i important del TGN Bàsquet. El conjunt lila s’enfrontava a un dels grans rivals de la categoria, el Reus Ploms, que fins aquest dijous tenia el mateix balanç de victòries i derrotes que les tarragonines (4-1) i que es preveu que sigui un dels equips que lluitin per a classificar-se per a la final a quatre. Les liles havien patit la primera derrota del curs el cap de setmana passat (53-52 a la pista del CB Cornellà) però ha esvaït molt aviat qualsevol dubte d’aconseguir aquest dijous a la nit la victòria en un partit que s’ha avançat a la jornada del cap de setmana.

En la primera meitat el TGN Bàsquet va sortir disposat a deixar enrere la derrota del cap de setmana passat. El conjunt lila es va aplicar en defensa i no va deixar ni respirar el seu rival que va tardar fins a gairebé set minuts i mig a anotar la primera cistella. Aleshores l’equip blanc-i-negre ja perdia per 12-2, una diferència que seria premonitòria.

La superioritat lila no va tenir aturador en el quart i definitiu període. Victòria per 60-30 davant un conjunt cridat a estar a la part alta de la categoria.