Els enxampen robant i en la fugida intenten envestir un policia

Els fets van tenir lloc el passat dimecres, al voltant de les quatre matinada, durant un dispositiu de prevenció de robatoris en locals i establiments al barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona. Un dels agents que hi participava va observar un vehicle amb els llums apagats davant d’un bar. Del seu interior van sortir dos homes que van començar a forçar la porta metàl·lica, moment en què l’agent va bloquejar-los el pas amb el vehicle policial i va alertar a la resta de dotacions desplegades a la zona. Quan el funcionari es va acreditar com a agent de policia, els dos homes van llençar el tornavís de grans dimensions amb el qual volien forçar la porta i van retornar cap al vehicle.

PUBLICITAT

El conductor, el qual restava a l’interior, va accelerar amb la intenció d’envestir l’agent, el qual va resultar amb ferides lleus. L’intent de fugida dels tres delinqüents a gran velocitat per diversos carrers de la ciutat i amb els llums del vehicle apagats, va finalitzar a les 04:30 hores de la matinada quan una patrulla li va barrar el pas, punt en el qual se’ls va detenir.

Un dels lladres compta amb 14 antecedents policials per aquests i altres tipus de fets delictius, i un altre en suma 4. Els tres detinguts van passar el divendres a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, qui va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs i amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan siguin requerits.

PUBLICITAT