Xavi Bartolo, destituït; Toni Seligrat, nou entrenador del Nàstic

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial aquest diumenge la destitució del fins ara tècnic del primer equip, Xavi Bartolo. A més, el club ja ha anunciat qui agafarà el relleu. Toni Seligrat serà el nou entrenador del Nàstic fins a final de temporada.

Autor: Joan Alfons López
PUBLICITAT

Bartolo tenia un ultimàtum sobre la taula: si no guanyava a Sabadell seria cessat. Derrota per 2 a 0 i nova destitució. El 9è canvi a la banqueta grana en les darreres tres temporades i el que va d’aquesta. El club ha decidit rescindir el contracte del tècnic, així com el del segon entrenador, Abel Mourelo.

Toni Seligrat ha estat l’escollit pel consell d’administració i signa amb el conjunt tarragoní fins a final de temporada. Un entrenador amb experiència a la categoria i al mateix grup 3, passant per equips com el Lleida Esportiu, l’Alcoyano o el Sabadell. Ara, tindrà la complicada missió de capgirar la dinàmica d’un equip absolutament enfonsat. Dimarts, Seligrat dirigirà el seu primer entrenament, i diumenge debutarà en partit oficial davant l’Ejea al Nou Estadi.

PUBLICITAT