Olot-Nàstic a la primera eliminatòria de la nova Copa del Rei

El Nàstic de Tarragona s’enfrontarà a l’Olot a la primera ronda de la nova Copa del Rei que va deixar ahir els primers enfrontaments de la competició del K.O. En una setmana negra pels granes que han perdut davant el Sabadell a la Nova Creu Alta i la destitució de Bartolo al capdavant de l’equip, els tarragonins ja tenen una nova cita a mitjans de desembre. 

PUBLICITAT

La situació a Segona B no està sent bona i els canvis ja han arribat a la banqueta. Toni Seligrat és el nou entrenador del Nàstic de Tarragona, el novè en les darreres tres temporades i les escases jornades d’aquesta. Un Seligrat que no només haurà de retornar la confiança a l’equip a la lliga per sortir de la zona de descens, sinó que ara també haurà de convencer en la nova Copa del Rei que es disputa a partit únic fins a semifinals. 

El Nàstic ha sortit ben parat amb un rival de la mateixa categoria. Els de Seligrat visitaran el camp de l’Olot en el nou format que inclou 115 equips. El primer partit es jugarà el 17, 18 o 19 de desembre, tot i que el precedent aquest any és una derrota per 2-1 al Municipal d’Olot. Els granes tenen ara un mes per reaccionar i per somiar en un partit que pot ser un tràmit o una petita embranzida si l’equip continua en ratxa negativa.

PUBLICITAT